Over ons

wie wadrust logeeropvang ameland

Ellinor Hellemans

Ellinor is gediplomeerd IAG-er (Intensieve Ambulant Gezinsbehandeling) en PPG-er (Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding).
Ook is ze opgeleid tot PBS specialist (Positieve Behaviour Support) en als Powershootcoach fotograaf. Ellinor staat geregistreerd bij S.K.J. (Stichting Kwaliteitsregistratie Jeugd) en bij het AIT als VIB-er (Video Interactie Begeleiding) en VHT-er (Video Home Training).

Ik laat me leiden door mijn intuitie en kennis vanuit jarenlange ervaring in de ambulante hulpverlening. Ik beleef veel plezier aan contacten met andere mensen. Ik heb oog voor communicatie zowel verbaal als non-verbaal en de interactie tussen mensen. Door goed te luisteren en aan te sluiten kan ik het zetje geven tot mooie inzichten en bewegingen. Beelden zijn een sterk middel om veranderingen in gang te zetten.

Anderen omschrijven Ellinor als:
"zorgvuldig, warm, betrokken, makkelijk in contact, werkt met humor en is gedreven".

holke wie wadrust ameland logeeropvang

Holke Looijenga

Holke heeft in de profit en non-profit sector gewerkt als begeleider, coördinator, projectleider, leidinggevende en locatiemanager. Opdrachtgevers waren organisaties in zorg en welzijn, asielzoekersopvang, recreatiesector en Natuur- en Milieu educatie.
Hij is opgeleid als Sociaal Agogisch werker, Milieukundige en NLP coach. Sinds 2015 is hij ook Re-intergratie en Letselschade coach.

Iedereen heeft een paar unieke talenten. De kunst is om deze (opnieuw) te ontdekken en uit te vinden waar ze het beste tot bloei komen. Bij het coachen en begeleiden kan ik mijn talenten inzetten waardoor er nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan. Ik geniet er van om samen op te trekken en kansen te ontdekken en te benutten.

Anderen zeggen over Holke:
"een echte netwerker, verbinder, bevlogen, nieuwsgierig, laagdrempelig, out of the box denker en praktisch".